Nyfiken på stresshantering?

En kick-start i stresshantering!

  • Vill du få ner din stress?
  • Vill du få hjälp med detta?

I denna del får du en inblick i vem denna kurs är till för, om du befinner dig i stress och ett verktyg att använda direkt.

Därefter kan du anmäla dig direkt till hela kursen i Stresshantering!

Då sätter vi igång!


Kurs


  Välkommen!
Tillgänglig i dagar
dagar när du registrerar dig

Din lärare


Anette Kumlin Jonsson
Anette Kumlin Jonsson

Bakgrund:

Jag har 19 års erfarenhet från Arbetsförmedlingen varav 10 års erfarenhet med långtidssjukskrivna som behövde stöd att komma ut i arbete igen. Med ödmjukhet, inför arbetslöshet och sjukskrivning, ser jag att man med små steg kan komma på fötter igen. Som livs- och karrärcoach tittar jag på helheten, dvs från både livet och arbetet, för att kunna lägga en hållbar plan framåt.

Jag drivs av hälsa som grund och att vi behöver börja med att ha ett bra liv för att kunna nå det arbete jag vill ha.

Jag är utbildad certifierad coach (ICF) och certifierad stress- och friskvårdsterapeut. Är även certifierad i Extended Disc analyser som handlar om kommunikation och beteende.

Föreläser kring stress, kommunikation och beteende.


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen startar nu och slutar aldrig! Det är en distanskurs som du kör i ditt eget tempo - du bestämmer när du vill börja och när du ska sluta.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter det att ha tillgång livet ut? När du har anmält dig har du obegränsad tillgång till kursen så länge som du vill.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill absolut att du ska vara nöjd. Om du inte är nöjd med ditt köp, ta kontakt med oss inom 7 dagar så får du tillbaka pengarna.